Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2012 metų horoskopas

2012 metų horoskopas Šauliui

Pirmą pusmetį gali tekti daugiau dėmesio skirti buitiniams klausimams spręsti. Būsite logiškas, susikoncentravęs, racionalus ir kantrus. Savo paslaugumu ir geraširdiškumu galite pelnyti aplinkinių simpatijas.

Padėdamas kitiems galite puikiai pajustį savo vertę ir reikalingumą. Sunkiausius ir nuobodžiausius darbus pavyks atlikti lengvai, be įtampos. Gali tekti daug laiko praleisti suvedant balancus. Nemažai dėmesio galite skirti savo sveikatai. Gal būt nuspręsite palepinti save masažais, spa procedūromis.

Galite pagaliau ryžtis susitvarkyti visus savo stalčius, senokai jūsų dėmesio prašančius sandėliukus, garažus, rūsius. Kils noras užbaigti senai atidėliotus darbus ir visur įvesti senai žadėtą tvarką, kuri jums išties suteiks pasitenkinimo jausmą.

Nuo birželio vidurio jums palankus laikas susirasti gyvenimo draugą. Na, o tie šauliai, kurie jau yra vedę, daugiau dėmesio skirs savo partneriui, praleis daugiau laiko su juo. Šiuo metu gali kilti ir daugiau ginčų, konfliktų, gal net ir dalyvauti teisminiuose procesuose.

Šį 2012 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (5)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt