Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2012 metų horoskopas

2012 metų horoskopas Liūtui

Nors Jūsų karjeroje ir gali vykti stiprūs sukrėtimai, neišsigąskite. Bet kokie praradimai Jums gali išeiti tik į gera. Paskui Juodąjį Mėnulį skubantis Jupiteris gali gerokai išplėsti Jūsų galimybes.

Galbūt nusimatantys karjeros ir verslo sukrėtimai jums tik padės apsispręsti ir pradėsite daryti tai, ką seniai svajojote arba būsite įtraukti į visiškai kitokią, žymiai plačiau Jūsų gabumus ir įgūdžius atskleidžiančią veiklą.

Nuo birželio vidurio Jums bus suteikta daugiau laisvės ir galėsite realizuoti seniai puoselėtus planus. Daug ką sugebėsite nuveikti ir visuomeninėje veikloje. Nemažai dėmesio skirsite draugams, intelektualiai, kūrybinei veiklai. Tačiau nepersistenkite. Pernelyg aktyvi jūsų veikla gali sukelti sveikatos sutrikimus. O buitinės problemos, tarsi kaulas gerklėje, neleis pilnai atsiskleisti jūsų kūrybiniam potencialui.

Šį 2012 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (5)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt