Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2012 metų horoskopas

2012 metų horoskopas Mergelei

Pirmoji metų pusė skatins rūpestingąsias mergeles siekti visuomeninio įvertinimo. Jos sėkmingai laikys įvairiausius egzaminus, dalyvaus konkursuose. Jų paruošti projektai gali atnešti joms laurus įvairiausiose srityse. Kai kurios jų sėkmingai apsigins įvairiausius laipsnius, disertacijas. Tai ypatingai sėkmingas laikotarpis mergelėms dirbančioms intelektualų darbą, užsiimančiomis įstatymų leidybos, pasaulėžiūros formavimo, politine, akademine ir pedagogine veikla.

Dėl Juodojo Mėnulio ir Jupiterio tame pačiame ženkle kontaktai bei kelionės į užsienį gali atnešti tiek nesėkmes, tiek būti labai sėkmingi. Jūsų sėkmė ypatingai priklausys nuo to kiek švarios jūsų rankos, širdis ir mintys. Jei jūs žaidžiate garbingai, neįskaudindami kitų, jums gali pavykti išvengti Juodojo mėnulio pinklių.

Iki liepos galite jausti aktyvumą, energijos pakilimą. Jums nestigs drąsos ir ryžto pradėti naujus darbus. Tačiau būkite atsargūs ir nepasiduokite jums nebūdingam impulsyvumui ir pykčiui. Nuo liepos mėnesio pasistenkite racionaliau kontroliuoti savo finansines išlaidas.

Šį 2012 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (5)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt