Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2012 metų horoskopas

Kaip sutikti 2012 Juodojo drakono metus?

2012-uosius Juodojo Vandens Drakono metus rekomenduojama sutikti aktyviai ir pozityviai, šeimos rate. Sutikdami Naujuosius Metus stenkitės būti judrūs, azartiški, organizuokite žaidimus. Rytiečiai Drakoną laiko karmos, įsikūnijimų rato ir atpildo simboliu.

2012-ieji – ypatingi karminiai metai. Juos patariama sutikti ypatingai. Visa jūsų meilė anksčiau atiduota kitiems žmonėms, 2012 Jums sugrįš atgal dešimteriopai sustiprinta kitų žmonių galia ir energija. Todėl prieš Naujuosius Metus reikėtų apsikabinti kuo daugiau žmonių ir pasakyti jiems pačius šilčiausius žodžius, nebijokite drąsiai visiems sakyti, kad juos mylite.

Prieš kelias minutes iki lemtingų naujametinius laikrodžio dūžių, palikite sumaištį ir mintimis padėkokite praeinantiems Zuikio (Katino) metams. Prisiminkite kuo daugiau gerų įvykių kurie įvyko per visus 2011 metus. Kada laikrodis išmuš 12, nuo pat pirmųjų sekundžių galvokite apie gerus dalykus, kuriuos ketinate nuveikti. mintimis pakvieskite jus lydėti gerumą ir teisingumą. Visa erdvė turi užsipildyti visuotine meile. Tai ritualai, kurie žmonių sielas padarys švaresnėmis, turtingesnėmis, o pasaulį – stipresnį ir tvirtesnį.

Šventėje turėtų vyrauti energinga, šiuolaikiška muzika. Netgi šokio judesiai, atitinkantys Drakono energetiką turėtų būti įvairiausi – nuo aštrių ir laužytų iki sulėtintų. Puikus bet koks aktyvumas. Svarbu nebūti pasyviam.

Drakono mėgiama aplinka – atviros erdvės, todėl patariama sutikti Naujuosius kuo aukščiau, iš kur gerai matyti jus supanti aplinka.

Sudarant šventės programą, reikėtų prisiminti, kad Drakonui nepatinka vidutinybės ir nuvalkioti scenarijai. Aktoriams ir šoumenams reikalingi visiškai naujos programos ir repertuaras, o sumanymo originalumas ir emocinis gyvumas gali sėkmingai užmaskuoti koncepcijos trūkumus.


Kaip apsirengti, sutinkant Drakono metus?

Turėtų dominuoti ryškios ir saulėtos spalvos. Galima rengtis labiausiai iššaukiančius, kuo labiau blizgančius rūbus, tačiau rūbuose turi būti nors vienas siūlas juodos spalvos. Idealiausias – auksinės (blogiausiu atveju geltonos) ir juodos spalvų derinys. Tačiau svarbiausia iš visų rekomendacija – žėrėti ir blizgėti kuo kas gali tikrais brangakmeniais ar pigia bižuterija. Vidinį ir dar galingesnį žerėjimą gali suteikti kibirkščiuojantis jumoras, akinantis grožis ir stulbinantis gyvenimo džiaugsmas. Nuo to labai priklausys ar Naujų metų naktį jums pavyks „pačiuptį savo sėkmę už uodegos“ ir nepaleisti jos visus metus.

Drakonas – fantastinis ir karnavalinis gyvūnas, todėl rūbai gali būti labiau karnavaliniai, atkreipiantys dėmesį. Reikėtų daugiau dėmesio skirti ir makiažui, kuris tą naktį turėtų būti labiau fantastiškas ir gerokai ryškesnis nei tas, kurį naudojate kasdien.


Kas turi būti ant naujametinio stalo?

Viskas, ką gali leisti šeimininko kišenė – nuo banalių vištos šlaunelių iki gurmaniškų rytietiškų patiekalų. Svarbiausia, visi patiekalai turi būti pagardinti kvapniaisiais pipirais, baziliku, kardamonu, muskatiniais riešutais, imbieru, cinamonu, gvazdikėliais ir čili pipirais. „Ugnimi alsuojantį“ meniu galima papildyti mėsos patiekalu, apipiltu degančiu spiritu. Tą patį būtų galima padaryti su vaisiais ir ledais – atrodys efektyviai ir neįprastai.

Serviruojant stalą, labai tiks degančios žvakės. Drakonas mėgsta šviežią maistą, todėl venkite pusfabrikačių. Būtina žuvis.


2012 metų horoskopai kiekvienam Zodiako ženklui:

Pasirinkite (paspauskite) Jus dominantį Zodiako ženklą:
Avinas
kovo 21 d. - balandžio 20 d.
Jautis
balandžio 21 d. - gegužės 21 d.
Dvyniai
gegužės 22 d. - birželio 21 d.
Vėžys
birželio 22 d. - liepos 22 d.
Liūtas
liepos 23 d. - rugpjūčio 23 d.
Mergelė
rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.
Svarstyklės
rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.
Skorpionas
spalio 24 d. - lapkričio 22 d.
Šaulys
lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.
Ožiaragis
gruodžio 22 d. - Sausio 20 d.
Vandenis
sausio 21 d. - vasario 19 d.
Žuvys
vasario 20 d. - kovo 20 d.

Šį 2012 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Pirmas puslapis » Asmenybė - Lemtis » 2012 metų horoskopas
Tinklapio lankytojų komentarai (5)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt