Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Šauliams

Jums vertėtų žinoti, kad negandos siautėjančios jūsų namuose eina į pabaigą. Pasistenkite išsaugoti šeimą nors jums ir labai norėtųsi laisvės. Žinokite, kad šeima – jūsų stiprybės šaltinis. Nuo sausio iki birželio Šauliai gali pasinerti į meilės nuotykius, kurie įgis įvairiausių atspalvių. Nuo švelnios romantikos iki konfliktų, šeimyninių vaidų, ar net neištikimybės. Romantiški santykiai gali būti sugadinti netikėtomis pagundomis ir išbandymais, kuriuos pateiks Juodasis Mėnulis (Lilit). Tačiau žinokite, kad ši tamsioji mėnulio pusė negali paliesti dorų ir išmintingų žmonių. Taigi jūsų gyvenimo režisūra – tik jūsų pačių rankose.

Šiuo laikotarpiu taip pat gali tekti susirūpinti ir netikėtai iškilusiomis jūsų vaikų problemomis. Gal būt jūsų jaunosios atžalos paprasčiausiai reikalaus daugiau dėmesio ir trukdys jums realizuoti savo kūrybines idėjas ir planus, nes šis laikotarpis žada būti gana produktyvus.

Nuo birželio pradžios jums gali tekti pasinerti į buitinius rūpesčius, atlikti senai planuotus, gal ne visai malonius darbus. Tai geras laikas pasirūpinti savo sveikata. Verslininkams gali tekti susirūpinti savo darbuotojų reikalais.


Meilė

Šauliui meilės reikalai bus ypatingai svarbūs nuo sausio galo iki pat birželio. Kovo antroji pusė, balandžio galas ir gegužės pradžia palanki santuokoms. Apie vedybas Šauliams palanku galvoti ir nuo birželio galo iki rugpjūčio pradžios bei beveik visą rugsėjo mėnesį. Tačiau meilės nuotykiai šiuo metu gali atnešti ir nemalonumų. Visus metus, o ypač gegužį, Šauliai išgyvens visą skalę jausmų, nuo švelniausių ir romantiškiausių jausmų iki rietenų ir abipusių kaltinimų pragaro. Kovo pradžia gali atnešti netikėtų šeimos tvirtumo išbandymo atvejų, ar net skyrybų.


Karjera ir verslas

Ypatingų pokyčių versle ir karjeroje šitie metai šauliams neatneš. Nebent tai įvyktų pačioje metų pradžioje. Situacijos ir galimybės keisis labai greitai. Todėl šauliams, norintiems padaryti tikslius sprendimus versle, ar karjeroje reikės būti ypatingai tiksliems ir norint tai atlikti, reikės individualiai konsultuotis su astrologais. Tačiau vargu ar to prireiks, nes pagrindinis šaulių dėmesys bus nukreiptas visai į kitą sritį.


Sveikata

Metų pradžioje jus gali kankinti limfinių mazgų ir vidaus sekrecijos liaukų uždegimai, prasta žarnyno veikla. Galite jausti psichinę įtampą, jausti baimes, nerimą, depresiją. Jums vertėtų pasitikrinti kraują. Vėliau gali padidėti arterinis spaudimas, svaigti galva, galite dažniau jausti galvos skausmus. Gali būti, kad šių negalavimus sukels sutrikusi inkstų ir antinksčių veikla. Inkstuose gali atsirasti smėliuko ar net akmenėlių.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt