Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Šaulys

Pirmą kartą lendantys į politiką Šauliai jaus nemenką juos stumiančių pirmyn partnerių paramą, galima sakyti, ne tiek jūs savo reikalais rūpinsitės, kiek jumis bus rūpinamasi. Tiesa, privenkite arogancijos ir pasipūtimo, nes kai ima per daug gerai sektis, atrodo, kad esate pats sau svarbiausias ir gražiausias. Ši pastaba ypač taikytina 1953, 1965 ir 1971 m.ženklo viduryje – pabaigoje gimusiems Šauliams.

Tai bus puikus laikas atsikratyti seno automobilio ir pasidairyti naujo, bet rinkitės šviesių, o ne niūrių spalvų, jos jus labiau saugos.

2007-ieji metai Šauliams apskritai – aktyvesnių permainų metai, veikiausiai norėsis apversti aukštyn kojom nusistovėjusią situaciją darbe, namuose, dvasiškai esate pasirengę priimti įvairiausius iššūkius, ir tai gerai, tik stenkitės nieko nedaryti beatodairiškai, nes grubių/tiesmukiškų veiksmų 2007-ųjų periodas netoleruos.

Vasario – kovo mėnesiais jūsų domėjimasis rusiškais filmais dar labiau sustiprės, arba šio regiono kūryba aistringai susižavėsite. Jei imsite kolekcionuoti, tai gali būti, jog pirmenybę labiau skirsite klasikiniams filmams.

Priartėjus vasarai gali išaugti gurmano instinktai, jums bus sunku įsiūlyti bet kokią arbatą. Visgi rinkitės įsigyti tas, kurios tradiciškai gerai atpalaiduoja, ir jūs neapsiriksite.

2007-ieji metai bus palankūs daugiau laiko praleisti su kunigais, vienuoliais, senais žmonėmis, būdami su jais galite išgirsti/pajausti šį tą naudingo, ko sau neradote 2006-aisiais. Ir kuo daugiau šiems žmonėms paaukosite, tuo daugiau jums vėliau grįš. Nebūtinai materialiu pavidalu!

Tolimos kelionės geriausiai seksis Vakarų kryptimi. Su pietų šalių atstovais, ypač su italais, būkite atidesni.

Beje, tos moterys, kurios mažiau iki šiol rūpinosi kulinarinių dalykų puoselėjimu ir daugiau vertino kavinėje pagamintą maistą, dabar savyje atras gabumų ir iš minimalių dalykų sukurti kažką maloniai skanaus. Jums ypatingai seksis pasiūlyti tokius gaminius, kurie remiasi iš esmės prieskonių įvairumu ir sumaniai paįvairintomis daržovėmis bei vaisiais.

Toms, kurios mėgsta rankdarbius: nukreipkite savo energiją į odos gaminius. 2007-aisiais Vokietijoje jie bus itin paklausi prekė.

Santuokai palankiausi mėnesiai: gegužė, birželis, liepa, spalis. Jei santuokos dieną lis – tai geras ženklas.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt