Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Svarstyklėms

Namų rūpesčiai, pagalba tėvams, ar vyresniems žmonėms, problemos su nekilnojamuoju turtu metų pradžioje gali suvaržyti svarstyklių laisvę. Kažin ar jos bus patenkintos gyvenimu pagal griežtą režimą, kurio teks laikytis, kad spėtų atlikti visus darbus. Kad ir kiek pinigų uždirbtų estetiškosios svarstyklės, jų bus per mažai, kad galėtų išreikšti savo subtilų požiūrį į grožį ir patenkinti komforto poreikį.

Tačiau nuo sausio pabaigos svarstyklių dėmesį netikėtai patrauks visai kiti dalykai. Jos gali atsidurti visuomenės dėmesio centre. Ir nors šis dėmesys vasario mėnesį gali sukelti daug įtampos, vėliau, kovo mėnesį, jis gali tapti malonus ir skatinantis tobulėti. Šiuo metu svarstyklėms būtų palanku spręsti iškilusius ginčus bei juridinius reikalus. Gali tapti aktuali meilės ir partnerystės tema. Nuo kovo iki birželio palankus laikas vedyboms, nors balandžio pabaigoje gali sudrebėti senųjų šeimų pamatai. Vienaip ar kitaip, pavasarį jūs turėtumėte vėl iš naujo sužydėti, tarsi gėlės po žiemos. Be to, gegužės pabaigoje jūsų piniginė turėtų gerokai išsipūsti. Galimas daiktas, kad ji papilnės jūsų partnerio pastangų dėka. Birželis - puikus laikas išplėsti savo akiratį, pasidairyti po pasaulį. Sėkmė tuo metu taip pat turėtų lydėti ir visas pratęsti savo mokslus nusprendusias Svarstykles. Dėl pasiektų laimėjimų, iškovotų vardų, parašytų knygų, apsigintų disertacijų, laimėtų konkursų turėtų išaugti jūsų visuomeninis statusas ir autoritetas. Birželis palankus laikas vykdyti rizikingus sumanymus, atsisakyti jums iš paskos besivelkančio balasto, imti kreditus ir pradėti kažką keisti.


Meilė

Jei pirmąsias dvi savaites bendraujant su mylimaisiais Svarstyklės ir jaus kažkokias įtampas ar kliūtis, tai vėliau reikalai pradės klostytis iš ties puikiai. Nuo sausio antros pusės santykiai taps ne tik malonūs ir lengvi, bet ir padidės tikimybė susirasti antrąją pusę ilgesniam laikui. Nors kovas - ypatingai geras mėnuo ištekėti, ar vesti, tačiau nuo kovo 24 dienos į jūsų santuokos būstą įžengęs Juodasis Mėnulis gali apkartinti santykius. Jei būsite išmintingos ir suprasite, kad tai laikina (tik 9 mėnesiai), pasistenkite išvengti konfliktų, ambicijų ir pykčio su savo mylimaisiais. Jūs turėtumėte žinoti, kad jiems šiuo metu bus žymiai sunkiau nei jums.

Daugeliui Svarstyklių balandžio antroje pusėje gali iškilti rimta grėsmė prarasti savo partnerius, o birželio pirma pusė – vėl geras laikas vedyboms.


Karjera ir verslas

Šie metai Svarstyklėms nežada nei didelių sukrėtimų, nei nuosmukių karjeros ir verslo srityse. Šiokių tokių įvykių galima tikėtis liepos mėnesį. Greičiausiai tai gali būti konfliktai su kolegomis, arba šioks toks laisvių ir lengvatų suvaržymas. Situacijos darbe turėtų keistis pernelyg dažnai, tačiau darbas neturėtų būti ta sritis, kuri ypač domintų Svarstykles.


Sveikata

Pirmosiomis metų dienomis Svarstyklės gali jaustis silpnesnės, praradusios energiją. Nerimą gali kelti ginekologiniai uždegimai, šlapimo pūslės, skydliaukės ir limfinės sistemos sutrikimai. Silpnesnė gali būti nervų sistema, imunitetas, kraujas. Iki sausio vidurio bus pavojingiausias laikotarpis Svarstyklių sveikatai. Vėliau sveikatai didesnio pavojaus nebus, išskyrus laikotarpį nuo rugpjūčio mėnesio iki rugsėjo pirmos pusės ir lapkričio pabaiga.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt