Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Skorpionams

Šiais metais jūs ypatingai daug dėmesio galite skirti mokslams, naujos informacijos paieškoms, bendravimui, kelionėms. Galite būti apsupti jaunų žmonių, gali tekti daugiau bendrauti su broliais ar pusbroliais.

Tačiau iki birželio mėnesio įvairiausios pareigos ir koncentracija į darbą, buitinius rūpesčius neduos jums nė mažiausios galimybės pailsėti. Ypač apkrauti gali pasijusti besimokinantys žmonės. Nesibaigiantys darbai apribos bendravimą, mokslą, keliones. Tačiau pabūti vienumoje, susikaupti jums taip pat nepavyks. Gali tekti nemažai laiko skirti sveikatos problemoms. Gali iškilti vaikų auklėjimo rūpesčių. Jie gali jūsų neklausyti. Galite prarasti savo augintinį. Verslininkams gali kilti konfliktai su darbuotojais. Jie gali būti nepunktualūs, meluoti, nesiskaityti su nurodymais, netikėtai pradėti diskusijas ir ginčus, kelti savo reikalavimus.

Nuo gegužės pabaigos jūs turite didelę tikimybę vesti (ištekėti). Jūsų gyvenime turėtų atsirasti mylimas žmogus. Tai puikus metas taikiai išspręsti visus iškilusius konfliktus, teisinius klausimus, gauti juridinius dokumentus, sudaryti sutartis. Jūsų nuveikti darbai gali jums suteikti ženklų svorį visuomenėje. Turėtumėte tapti gerai matomas. Šiuo metu būtų tikslinga užsiimti savireklama. Gali tekti dažniau būti viešose vietose – teatruose, koncertuose, įvairiuose renginiuose. Galite rasti žmones, palaikančius jūsų idėjas, verslo partnerius. Kiek vėliau atrasite laiko savo senoms svajonėms realizuoti. Puikiai pritaikysite savo žinias praktikoje.


Meilė

Pati pirmoji metų savaitė Skorpionui žada ne tik aistringus meilės nuotykius, besitęsiančius nuo praėjusių metų, bet ir bus puikus metas vedyboms. Vėliau, kažkas gali išsivaduoti iš jūsų meilės kerų, tačiau įvairios naujos galimybės ir atsitiktiniai nuotykiai gali tęstis iki pat sausio pabaigos. Vasario gale ir visą kovo mėnesį jūs galite vėl atnaujinti meilės nuotykių paieškas, tačiau žinokite, kad jums gali būti sunku atrasti nusiraminimą ir paguodą meilėje iki kovo 24 dienos, tol kol jūsų meilės būste karaliaus Juodasis Mėnulis. Tačiau vos už kelių dienų situacija gali visiškai pasikeisti ir tie, kuriuos jūs pamilsite tuo metu, pasirodys patikimi, šilti ir stiprūs draugai, kurie gali surišti savo gyvenimą su jūsų ilgam laikui. Visų skorpionų meilės būstas taps ypač aktyvus ir stiprus nuo balandžio 5 dienos, į jį įžengus Neptūnui, kuris čia išbus ištisus 14 metų.


Karjera ir verslas

Antroje sausio pusėje nauji kontaktai gali dovanoti Skorpionams naujas pelningas sutartis. Tačiau vėliau gali iškilti konfliktinių situacijų su partneriais tikimybė, gali trūkti apyvartinių lėšų. Metų pradžia puikus metas samdomiems darbuotojams, lipantiems karjeros laiptais, tačiau verslininkai gali susidurti su savo darbuotojų protesto bangomis dėl nelaiku išmokamų atlyginimų. Dėl darbuotojų nekompetencijos, neatsakingumo ar protesto akcijų, gali būti sulaužyti kontraktai, nesilaikoma terminų, gali būti patiriami finansiniai nuostoliai. Nuo balandžio galo situacija turėtų pradėti stabilizuotis.


Sveikata

Skorpionai labiau pažeidžiami gali būti iki gegužės. Tuo metu galimi dantų ir dantenų uždegimai ir ligos, neigiami reiškiniai medžiagų apykaitos procesuose, turinčiuose įtakos skrandžio – žarnyno veiklai, kaulų lūžiai, odos ligos, ar odos dariniai. Ypatingai jautri gali būti galva. Reikėtų saugotis galvos sutrenkimų, akių ligų, dėl padidėjusio spaudimo ir stresinių situacijų. Yra padidėjusi insulto tikimybė.

Nuo gegužės pavojus sumažėtų, tačiau beveik visus metus gali išlikti inkstų veiklos sutrikimų, galvos skausmų, neurozių, smegenų uždegimų ir sutrenkimų tikimybė.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt