Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Ožiaragiams

Bendras metų fonas ožiaragiams nėra labai palankus. Juos gana stipriai gali purtyti gyvenimo negandos. Tačiau įgimta jų kantrybė ir stiprumas leis visa tai sėkmingai atlaikyti.

Šie metai ožiaragiams pasižymės šeimos įvykių gausa. Šie įvykiai gali atnešti tiek daug džiaugsmo, tiek ir nusivylimo bei nuoskaudų. Apsišarvuokite kantrybe ir tolerancija, nes nuo jūsų išminties priklausys ar pavyks išvengti barnių ir konfliktų. Beje, jūsų šeima gali ir pasipildyti, o kai kurių ožiaragių viengungiškas gyvenimas gali pasibaigti Mendelsono maršu (vestuvėmis).

Deja, kai kam gali iškilti ir skyrybų tikimybė. Jums gali tapti gyvybiškai svarbu išsikovoti daugiau laisvės. Galite pradėti maištauti ir atsisakyti pateikti ataskaitas „kur taip ilgai užtrukote?“ Pavadėlio ilgis gali tapti nebepakankamas.

Iki birželio mėnesio daugiau dėmesio gali tekti skirti tėvų problemoms spręsti. Visi šie rūpesčiai gali labai trukdyti karjeros, kurioje jūs pasijusite vis labiau tvirtesni, reikalams. Vos besikalantys sparnai gali būti pakirpti šeimyninės rutinos. Pasistenkite išvengti pykčio impulsų šiuo metu. Jūsų sėkmės garantas ir stiprybė - diplomatija ir emocinis blaivumas.

Nuo birželio pradžios net šaltakraujų ožiaragių širdelės suvirpės nuo šiltų jausmų. Jums gali „grėsti“ kuo rimčiausia tikimybė ką nors pamilti. Šis laikas taip pat labai geras kūrybiškiems žmonėms. Jis gali padovanoti jums produktyvias idėjas. Gali pradžiuginti vaikų pasiekimai. Kai kas sulauks šeimos pagausėjimo.


Meilė

Jums jau senokai neduoda ramybės romantiškos mintys. Tie, kurie laukia didelės ir gilios meilės, turėtų jos sulaukti nuo vasario iki kovo pabaigos. Ir nors ši meilė gali sutikti įvairių suvaržymų ir sunkumų, daugelis jūsų priims ją kaip vieną nuostabiausių likimo dovanų. Ožiaragiui vedyboms geri visi metai, tačiau palankiausias tam laikas būtų liepa. Rugsėjo gale, spalio pradžioje Ožiaragių širdys gali dar kartą suvirpėti, pajutusios artimą sielą, tačiau šį kartą meilės jausmas gali ir nebūti abipusis. Tačiau jei jūs esate pakankamai stiprios ir kilnios sielos, kad galėtumėte besąlygiškai mylėti egoistišką ir bet kokia kaina siekiančią visuomenės dėmesio asmenybę, galite manyti, kad tai dar viena „dovana“ jums.


Karjera ir verslas

Laikini sunkumai, būsiantys metų pradžioje turėtų greitai pasibaigti ir nuo sausio pabaigos ožiaragiai gali tikėtis pajamų iš nekilnojamojo turto bei draudimo. Ožiaragiai tuo metu turėtų sugebėti pasinaudoti rinkos pokyčiais. Tai geras laikas ožiaragiams tiek suteikti, tiek gauti kreditus arba pasinaudoti kitų žmonių pinigais. Vasario pabaigoje verslui gali pradėti maišyti meilės reikalai ar vaikų problemos. Be abejo šie reikalai suduos smūgį ir piniginei. Tačiau kovo vidurys turėtų būti ypatingai geras laikas pataisyti, tiek verslo, tiek karjeros, tiek ir finansinius reikalus. Kiek prastesnis laikas balandžio antra pusė. Birželio mėnuo pareikalaus didesnės įtampos. Tuo metu jus gali lydėti tiek praradimai, tiek laimėjimai. Dar vienas geras laikotarpis ožiaragiams - rugsėjo pabaiga, spalio pradžia.

Nors visus metus ožiaragių verslo ir karjeros reikalai gali būti permainingi, bendras fonas ir verslo galimybės turėtų išlikti stabilūs. Didelių sukrėtimų šiuose srityse ožiaragiai turėtų išvengti.


Sveikata

Ožiaragius nuo didelių sveikatos problemų gelbės savidisciplina, susilaikymas ir saiko jausmas. Dauguma nusiskundimų sveikata bus laikino pobūdžio. Metų pradžioje gali užklupti keli nereikšmingi peršalimai ir uždegimai. Galimos dantų ir ausų problemos. Kovo - balandžio mėnesį galimos kiek rimtesnės problemos. Dėl sutrikusios inkstų, ar antinksčių veiklos gali pakilti spaudimas, skaudėti, svaigti galva. Galimi medžiagų apykaitos sutrikimai, skrandžio, kasos, žarnyno negalavimai, odos ligos.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt