Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Megelėms

Nuo sausio pabaigos iki birželio pradžios jus gali traukti rizikingi dalykai. Gali būti sėkmingos finansinės operacijos. Jei delsiate su rimta operacija, šiuo metu galite jai ryžtis. Ji turėtų būti sėkminga. Tačiau būkite atsargūs – lygiagrečiai su šia sėkme sėlins ir nemalonūs netikėtumai. Nuo kovo galo pasistenkite pasisaugoti avarijų ir nelaimingų atsitikimų. Tuo metu pernelyg nerizikuokite – metas žygdarbiams ne itin palankus. Venkite tamsių gyvenimo užkaborių.

Pavasarį galite patirtį stiprių psichologinių išgyvenimų, praradimų. Pasistenkite juos suvokti kaip pamokas, kurias turite praeiti. Po jų jūs galite tapti dar stipresni. Gal būt pamėginsite užsiimti energetinėmis praktikomis (kvėpavimo pratimais, tai či, joga ir kt.)

Nuo birželio pradžios jums atsivers nauji horizontai ir galimybės. Galite pradėti mokintis (aukštojoje mokykloje), arba pakelti savo kvalifikaciją, įsigyti mokslinį laipsnį, arba pradėti mokinti kitus. Vienaip ar kitaip turėtumėte palypėti ant aukštesnio socialinio laiptelio, išsikovodami autoritetą ir visuomenės pripažinimą. Jus gali išgarsinti ir parašyti straipsniai, knygos, ar kita leidybinė – publicistinė veikla. Šiuo metu gali suaktyvėti jūsų kontaktai su užsieniu. Tai geras laikas kelionėms, bendrai veiklai su užsieniečiais.


Meilė

Nors nuo pat metų pradžios Mergelės negalės skųstis romantiškų nuotykių stoka, tačiau vargu ar blaivioms ir racionalioms Mergelėm gali patikti finansinės išlaidos, susijusios su šiais nuotykiais. Iki sausio galo - puikus laikas santuokai. Vasario mėnesį Mergelės sugebės atrasti romantiką tokiose vietose, kur neranda kiti ženklai. Jūs galite užmegzti įdomias pažintis parduotuvėse, butų valdybose, policijos komisariatuose, remonto dirbtuvėse, ar net savo namuose, išsikvietusios santechnikus, elektrikus, buitinės technikos remonto meistrus ar kitus samdytus žmones. Didžioji dalis šios "romantikos" gali gimti iš išskaičiavimo. Mergelės ypatingai vertins savo gerbėjų finansines galimybes. Taigi tie, kas nori užkariauti Mergelės širdį, visų pirma turėtų pasirūpinti savo piniginės turiniu. Nuo balandžio mėnesio Mergelių prioritetų sąraše romantika užleis vietą kitiems reikalams.


Karjera ir verslas

Vasario pabaigoje jūsų karjerai gali iškilti nemalonių įvykių tikimybė, kurios pasekmės visa jėga gali pasireikšti nuo pirmos kovo pusės iki gegužės pradžios. Gali iškilti grėsmė jūsų jūsų darbo vietai. Tačiau nuo gegužės – birželio mėnesio aplinkybės turėtų nelauktai pasikeisti ir jūs galite tikėtis teigiamų poslinkių savo karjeroje. Sėkmę jums gali atnešti pastovus tobulinimasis pasirinktoje srityje, kvalifikacijos kėlimas, naujos žinios ir kontaktai, mokėjimas bendrauti, operatyvumas.

Verslui bus ypatingai svarbu tvarkingai atliekama ir prižiūrima dokumentacija, tvarkinga buhalterinė veikla. Jo sėkmė didžia dalimi priklausys nuo naujų kontaktų ir pažinčių rato.


Sveikata

Jūsų padidintas dėmesys savo sveikatai ir higienai gali tapti ligų priežastimi. Patys to nesuprasdami, jūs savo mintimis ir koncentracija į ligas jas ir iššaukiate. Todėl tam, kad išvengti ligų, jums reikėtų kuo rečiau lankytis pas gydytojus, ieškant naujų ligų, kuo mažiau dėmesio kreipti į globalines ir lokalines problemas ir kuo dažniau džiaugtis gyvenimu. Na o jei vis dėlto jums nepavyks atsisveikinti su savo baimėmis ir įtampomis, „šventasis medicinos žodis“ šiais metais jums skelbs nuosprendžius: nervų sistemos sutrikimai ir įtampos, manijos, širdies – kraujagyslių sistemos sutrikimai, kraujo formulės pokyčiai, imuniteto nusilpimas, skydliaukės ir endokrininės sistemos sutrikimai, žarnyno sutrikimai, nemiga, galvos skausmai, neurozės, smegenų uždegimai, insultai.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt