Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Liūtams

Iki sausio pabaigos aplinkybės iš jūsų reikalaus keisti savo mąstymą, gyvenimo būdą, o labiausiai transformuotis iš vidaus. Be abejo, tai jums nebus malonu. Gali griūti viskas, kas buvo įprasta ir patogu. Tačiau prisiminkite, kad viskas tik į gerą. Kažkas iš aukščiau tiesiog nori, kad jūs tobulėtumėte. Šis metas – tai kryžkelė. Todėl labai svarbu, kurį kelią jūs pasirinksite. Nepaisant jus gniuždančių išorinių veiksnių, šiuo laiku jūs būsite apdovanoti didžiule vidine energija ir galimybėmis keisti tai, kas ilgus metus vilkosi kaip nereikalingas ir jus stabdantis šleifas, kas trukdė jums. Šiuo metu jums būtų palankus metas atsisakyti blogų įpročių, pradėti aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą.

Nuo vasario mėnesio jūs lengviau atsikvėpsite ir pajusite naujos pasaulėžiūros poreikį, suprasite, kad jūsų galimybės nėra jau tokios menkos. Nuo kovo mėnesio vidurio jus tarsi magnetas trauks tolimi kraštai, nauji draugai, sustiprės laisvės poreikis. Tačiau susilaikykite nuo tolimų kelionių bent iki birželio vidurio. Iki to laiko jūsų ten gali tykoti nemalonumai ar avarijos. Jei pakeisite savo gyvenimo būdą, pajusite aplinkinių pagarbą ir sustiprėjusį savo autoritetą.

Jums teks daug ką permąstyti. Jei jus suvoksite, kad tai ką anksčiau laikėte vertybėmis, tėra muilo burbulai, jūs nepaprastai daug išlošite, ir netrukus prieš jus atsivers visiškai naujų galimybių pasaulis. Nuo birželio pradžios iki pat metų pabaigos gali įvykti teigiami pokyčiai jūsų karjeroje. Tai taip pat sėkmingas metas Liūtukams pradėti nuosavą verslą. Tačiau geriau tai daryti iki rugpjūčio pabaigos. Tačiau nepaisant puikių verslo ir karjeros galimybių lydėsiančių jus nuo birželio pradžios, pasistenkite būti atsargūs gruodžio mėnesį. Tuo metu venkite investicijų ir rizikingų verslo sprendimų.


Meilė

Daugeliui Liūtų metai gali būti įsimintini skyrybomis ir... naujomis santuokomis. Beje, sėkmingomis! Daugelis Liūtų iki sausio pabaigos su meile susidurs visiškai netikėtai. O tie, kurie vis dėl to planuojate vedybas, ar planuojate pradėti kartu gyventi, pasistenkite tai padaryti iki sausio 23d. Mieli Liūtai, neužkibkite ant atsitiktinių šypsenų. Jos gali kėsintis į jūsų patikrintą ir laiko išbandytą santuoką. Gerai atsijokite vertybes. Pagundos (ir galimybės) jus baigs kankinti vasario pradžioje, na, o santuokinė įtampa gali užsitęsti iki balandžio. O nuo birželio mėnesio iki pat metų galo jums bus vėl palankus laikas vedyboms.


Karjera ir verslas

Verslo ir karjeros galimybės Liūtams visus metus bus gana permainingos ir greitai kintančios. Galima tik pasakyti, kad kažkokie palankūs pokyčiai įvyks kovo pabaigoje. Nemalonumų reikėtų saugotis balandžio antroje pusėje. O pirmuosius didesnių pokyčių (visokių) požymius liūtukai pajus gegužės mėnesį. Birželio mėnesį pradės vertis visiškai naujos galimybės. Liūtai gali pajusti sėkmės dvelksmą, kuris juos lydės iki pat metų pabaigos. Tačiau ypatingai geras laikotarpis liūtukams bus vasara. Tai geras metas priimti verslo sprendimus, keisti darbą, ar pradėti naują veiklą (darbą).


Sveikata

Liūtai išvengs didelių nusiskundimų savo sveikata, tačiau jums visiems yra prastesnis laikas nuo sausio iki vasario galo. Tuo metu atkreipkite dėmesį į savo kraują. Gali sutrikti virškinimo veikla, kankinti dantų ligos, pasireikšti hipertonijos požymiai. Daugiausia dėmesio reikėtų skirti širdies ir kraujagyslių sistemos sutrikimams, tačiau tikimybė, kad ligos smogs visa jėga yra nedidelė.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt