Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Jaučiams

Iki sausio pabaigos pabaikite visus reikalus. Iki to laiko pasistenkite realizuoti visus planus, nes vėliau jūsų energija gali staiga dingti. Gali apnikti gyvenimo prasmės ar amžini egzistenciniai klausimai. Jus gali apimti tingumas ir neveiklumas. O gal tai bus paprasčiausia gera, rami atostogų nuotaika? Vienaip ar kitaip nuo sausio pabaigos iki birželio pradžios jums reikėtų susikaupti, pabūti vienam su savimi, apsvarstyti ateities planus. Labai geras laikas užsiimti dvasinėmis praktikomis (joga, meditacija). Jei esate pakankamai stiprus ir sąmoningas, šiuo metu padaryti geri darbai ar suteikta labdara gali virsti nuostabiomis sėklomis, iš kurių vėliau išdygs gražūs nuostabius vaisius duodantys medžiai.

Nuo birželio mėnesio iki pat metų galo jūsų atgimimo ir naujų darbų metas. Jausite ne tik jėgų ir energijos antplūdį, bet ir būsite kupini naujų sumanymų ir planų. Iš jūsų sklindanti vidinė šviesa ir šiluma neleis jums būti vienišam. Jus tarsi magnetas trauksite žmones, įkvėpdamas juos naujai veiklai. Galite išnaudoti šį laiką ne tik verslui ir naujiems projektams, bet ir meilei. Tačiau šiuo metu gyvenimo džiaugsmas jums gali padovanoti ir viršsvorį. Todėl pasistenkite derinti naujas galimybes su sąmoningu savęs apribojimu ir paprasčiausia dieta ar sportu.

Ypatingai sėkmingas laikas vasara, o nemalonumų galite sulaukti metų pabaigoje, (nuo lapkričio galo).


Meilė

Jau pačios pirmosios Naujųjų Metų dienos (iki sausio 8) gali atnešti Jaučiams tiek naujų partnerių pasiūlymus, tiek konfliktus su jau esamais. Taigi Jaučiams nederėtų bijoti prarasti tai kas juos varžo. Jei nieko ypatingo tomis dienomis neįvyks, ką gi... laukite gegužės vidurio. Galite pajusti gražų abipusį ryšį. Kažkieno dėmesys jus lydės iki birželio antrosios pusės. Labai gali būti, kad jus vėl iš naujo įsimylės jūsų vyras (žmona). Nieko nepadarysi, kaip sako Erlickas.

Romantiškas periodas gali pasikartoti nuo rugpjūčio pabaigos iki rugsėjo pabaigos. O beveik visą spalį vieniši jautukai gali tikėtis pasirodant gyvenimo draugo.


Karjera ir verslas

Nuo kovo iki birželio vidurio ne pats geriausias metas Jaučių karjeroje. Kai kurie Jaučiai gali netekti darbo. Tiek versle, tiek karjeroje, galite susidurti su rimtais išbandymais. Jums gali būti suteikta galimybė rinktis: išduoti kolegas, lipti per kitų galvas, pataikauti, klastoti faktus, bet išsaugoti darbą, gauti gerus kontraktus, arba būti sąžiningais, tačiau daug ką prarandant. Nuo to kaip išlaikysite šį egzaminą, priklausys tolimesnė jūsų ateitis.

Palankus laikas Jaučiui versle ir karjeroje susidarys birželio viduryje, o taip pat lapkričio pradžioje.

Geresnių rezultatų šiais metais pasieks tie Jaučiai kurie nesinaudoja kitų darbu ir nėra samdomi, t.y. dirba patys sau (individualininkai, amatininkai).


Sveikata

Kiekvienam savo. Todėl neišsigąskite pamatę visą pluoštą ligų. Jus gali kankinti artritai, reumatai, odos ligos, gastritai ar net skrandžio opos, dantų ir dantenų uždegimai. Metų pradžioje gali būti silpnesni ir trapesni kaulai ir sąnariai. Ypač keliai. Todėl pasisaugokite traumų. Visus metus išliks tikimybė susirgti inkstų ligomis. Tai gali tapti padidėjusio (arba sumažėjusio) arterinio spaudimo priežastimi. Gali persekioti galvos skausmai. Daugelio šio ligų priežastys gali būti baimės ir vidinės emocinės įtampos. Pasistenkite išmokti pailsėti ir mažiau koncentruokitės ties problemomis.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt