Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Dvyniams

Nors daugeliui Dvynių praėję metai galėjo atnešti bedarbystę, pirmąją 2011 metų pusę (iki birželio pradžios) Dvyniai praleis vakarėliuose, smagiose kompanijose, dalyvaus partijų ar visuomeninių judėjimų veikloje. Nepaisant Juodojo Mėnulio karjeros būste, jie neturėtų prarasti savo optimizmo ir geros nuotaikos. Savo užaštrintu protu jie kaip visada ieškos informacijos, domėsis viskuo kas nauja, gilinsis į naujas technologijas. Ypatingai svarbi Dvyniams gali tapti laisvės tema. Jie gali pradėti kovoti už geresnes sąlygas, gali mėginti išsikovoti daugiau laisvo laiko, daugiau teisės kažką spręsti.

Nuo balandžio mėnesio Dvyniai gali tikėtis atrasti naują darbą, arba pakilti karjeros laipteliais. Tačiau tuo pat metu reikėtų vengti konfliktinių situacijų. Nepažeidinėkit visuomeninės tvarkos - jūsų deklaruojama laisvė gali būti tik iliuzija.

Nuo birželio mėnesio iki metų galo aplinkybės gali pareikalauti jūsų susikaupimo. Galite pasijusti vienišas, išsekęs, praradęs energiją. Stenkitės nepasiduoti depresijai. Tokiu metu labai pravers meditacijos, jogos ar tai chi praktikos. Tai laikas, kada reikia pamiršti paviršiaus bangelių raibuliavimą ir nerti į gylį. Pamiršti tai, kas laikina ir pradėti vertinti amžinus dalykus. Jei turite tvirtą pasaulėžiūrą, tai šis laikotarpis gali padovanoti išmintį ir dvasinę ramybę.


Meilė

Jau pirmosiomis Naujųjų Metų dienomis Dvyniams gręsia trumpalaikiai konfliktai su partneriais. Tačiau jau Vasario pradžioje santykiai atšils. Jūs labai greitai bėgate per gyvenimą, todėl kovo vidury kiek sulėtinkite savo apsisukimus. Kažkur už kampo jūsų laukia nuostabus šansas. Tačiau net jei prašausite pro šalį, nieko baisaus! Gegužės mėnesį šis šansas dar kartą pasikartos ir dar su didesne tikimybę laimėti kažkieno meilę. Na ar bent jau draugystę. Tai puikus metas santuokai, ar partnerystei. Panašu, kad jūs nenurimsite ir birželio – liepos pradžios. Greičiausiai jūsų jausmus pažadins jau kitas žmogus!

Iki spalio vyraus ramybė, o po to galite vėl leistis į meilės nuotykius. Nepaisant to, kad šio mėnesio viduryje, jums gali grėsti rimtas konfliktas su partneriu, nepraėjus nė dviem savaitėm, jūs atrasite naują aistros objektą. Sprendžiant iš jūsų meilės nuotykių, greičiausiai jus dievas nubaudė suteikdamas žavumą.


Karjera ir verslas

Nesėkmės versle ir karjeroje jus gali ištikti sausio viduryje, tačiau nuo vasario antros pusės jūs galite tikėtis žymaus savo reikalų progreso. Didesnės sėkmės karjeros ir verslo srityse Dvyniai gali tikėtis gegužės – birželio mėnesiais, ypač jei jie dirba su alkoholiu, tabaku, naftos produktais, farmacija, rekreacinėse įstaigose, viešbučiuose, kino pramonėje, visuose uosto ir įmonėse, susijusiose su vandeniu, chemijos pramonėje, muzikantai. Liepos – rugpjūčio mėnuo sunkus, įtemptas laikotarpis. Gali iškilti problemos dėl neatidumo, aplaidumo, klaidingos informacijos, netikslių kontraktų, terminų nesilaikymo.


Sveikata

Sausio - vasario antroje pusėje jums reikėtų pasisaugoti kojų traumų. Šiuo metu gali būti silpnesnė jūsų nervų sistema, dėl nervinių įtampų gali pasireikšti širdies veiklos sutrikimai, venų varikozė, mėšlungiai, reumatai, tiek nervinio pobūdžio, tiek surišti su virškinimo sistemos sutrikimais, odos bėrimai. Vasario gale gali pasireikšti infekcinės ligos, grybeliniai susirgimai, apsinuodijimai, alergijos į maistą ir vaistus. Dėl sumažėjusio imuniteto, gali sutrikti endokrininė sistema. Silpnesnė sveikata gali būti ir birželio mėnesį.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt