Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

Bendrosios 2011 metų astrologinės prognozės

Metų pradžia gali būti labai prieštaringa. Tai apsprendžia beveik kartu einantys Jupiteris ir Juodasis Mėnulis. Jupiteris neša sėkmę aktyviems, iniciatyviems ir ryžtingiems žmonėms. Skatina pradėti naujus darbus, įgyvendinti naujas idėjas, tačiau atsivejantis iš paskos Juodasis Mėnulis šią sėkmę griauna, paverčia net geriausius planus nuostoliais. Todėl iki birželio 5 dienos, kol Jupiteris nepereis į Jaučio ženklą, reikėtų elgtis ypač atsargiai ir nepasitikėti kylančia vilties ir jėgų banga.

Tuo metu gali būti drąsiai pradėti nauji verslai, imamos paskolos, plečiama gamyba ir paslaugos, perkami brangūs daiktai ir nekilnojamas turtas, pajutus pasitikėjimą savo jėgomis ir atsigaunančia ekonomika, tačiau visa tai gali netikėtai atvesti prie bankrotų ar nuostolių.

Gali iškilti nemažai konfliktų tarp partnerių, padaugėti skyrybų. Daugiau darbo gali atsirasti teismams, sprendžiant konfliktines situacijas. Pasauliniame lygmenyje ši situacija nurodo padidėjusią regioninių konfliktų, karų, ar revoliucijų tikimybę.

Gali padaugėti ir stichinių nelaimių, techninių avarijų, ypač aviacijoje ir surištų su elektromagnetine veikla. Gali kilti elektroninių informacinių diversijų tikimybė. Visuomeninių, nepelno siekiančių organizacijų ir įvairių partijų veikla gali būti sutrikdyta įvairiais ideologiniais nesutarimais, nesurasti pakankamai rėmėjų ir šalininkų.

Pavasarį gali iškilti rimta nemokumo, ir nesugebėjimo vykdyti savo įsipareigojimų grėsmė. Kitais žodžiais tariant gali iškilti dar viena bankinės – kreditinės sistemos krizė, arba prasidėti dar vienas senosios krizės etapas. Gali iškilti socialinės – finansinės institucijos, sodros, kitų draudimo kompanijų sutrikimo galimybė.

Tačiau tie, kas iškentės šį sunkų laikotarpį, nuo gegužės galo jau gali tikėtis nežymaus finansinės sistemos atsigavimo. Reikalai gerokai turėtų pasistūmėti į priekį vasarą, pradedant nuo birželio pradžios. Tačiau labiausiai turėtų išlošti tie žmonės kurie elgsis dorai ir sąžiningai. Didžiausia vertybe sekančiais (kaip ir ateinančiais 14 metų) taps geras vardas. Todėl ypatingas dėmesys bus skiriamas kiekvieno žmogaus bankinei kreditinei istorijai, sugebėjimui laikytis duoto žodžio, objektyviam savo galimybių įvertinimui, padorumui visame kame.

Valstybinės struktūros kaip ir toliau liks nepajėgios spręsti daugelio socialinių problemų, nesugebės vykdyti duotų įsipareigojimų. Gali didėti biudžeto “skylės”. Visu pajėgumu gali būti įjungtas RSV (ryšių su visuomene), arba kitaip tariant propogandos aparatas, siekiant užglaistyti nepageidaujamus įvykius ir užmigdyti visuomenės aktyvumą.


2011 metų horoskopai kiekvienam Zodiako ženklui:

Pasirinkite (paspauskite) Jus dominantį Zodiako ženklą:
Avinas
kovo 21 d. - balandžio 20 d.
Jautis
balandžio 21 d. - gegužės 21 d.
Dvyniai
gegužės 22 d. - birželio 21 d.
Vėžys
birželio 22 d. - liepos 22 d.
Liūtas
liepos 23 d. - rugpjūčio 23 d.
Mergelė
rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.
Svarstyklės
rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.
Skorpionas
spalio 24 d. - lapkričio 22 d.
Šaulys
lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.
Ožiaragis
gruodžio 22 d. - Sausio 20 d.
Vandenis
sausio 21 d. - vasario 19 d.
Žuvys
vasario 20 d. - kovo 20 d.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Pirmas puslapis » Asmenybė - Lemtis » 2011 metų horoskopas
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt