Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2008 metams

Vandenis

Vandeniams 2008-ieji yra pasikeitimų (į gerąją pusę) ir harmonijos metai. Tai bus idealus laikotarpis skirtas žvilgsniui į save, savianalizei. Jums bus aišku, kas ko Jūs laukiate iš gyvenimo, kas Jus motyvuoja, ir ką Jūs turite išspręsti savo gyvenime.

Saturnas bus Megelėje, t.y. 12-ame Vandenio name, taigi šiais metais Jūms gali tekti sutvarkyti kai kurias užsitęsusias problemas, susijusias su palikimu ar kitais materialiniais dalykais. Urano būvimas 2-ame Vandenio name gali atnešti staigius pasikeitimai finansinėje padėtyje.

Kadangi Neptūnas simbolizuoja įkvėpimą ir idealizmą, tad gali pasitaikyti situacijų, kad pasijusite nesuprastas(-a) kitų. Iš kitos pusės šiais metais Jus lydės didelė intuicija ir ypatingai kūrybinga vaizduotė.
Parengta pagal www.eastrolog.com pateiktą informaciją.
Tinklapio lankytojų komentarai (91)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt