Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2008 metams

Ožiaragis

Ožiaragiams 2008 metai visų pirma reiškia bendradarbiavimą su kitais bei pasikeitimus. Nors jūs esate apskritai vienišas asmuo, 2008-aisiais bendras darbas su kitais bus ir neišvengiamas ir palankus Jums.

Jupiteris buvo Ožiaragyje nuo 2007-ųjų, ir toliau ten pasiliks ir 2008-aisiais. Jupiteris Jūsų ženkle skelbia daugybę pagerėjimų visuose lygmenyse - gal susirasite didelę meilę, gal geresnį darbą ar būsite labiau įvertintas esamajame, ar gal sėkmingai pradėsite savo verslą. Naudingai išnaudokite šį sėkmingą Jums periodą, todėl, kad Jupiteris neatvyks į Ožiaragį vėl greičiau negu po 12 metų!

Visi ištisus metus 2008, Saturnas bus Mergelėje, t.y. Ožiaragio Devintame Name. Taigi galite tikėtis trumpesnių ar ilgesnių išvykimų į užsienį. Tuo tarpu Uranas tęsia savo tranzitą per Žuvis, t.y. Ožiaragio trečią namą, per visus metus 2008, todėl galimi staigūs santykių pasikeitimai su artimaisiais ar kaimynais.

Neptūnas vis dar Ožiaragio 2-ame name, taigi prieš priimdami svarbius finansinius sprendimus gerai apmąstykite visus "už" ir "prieš".
Parengta pagal www.eastrolog.com pateiktą informaciją.
Tinklapio lankytojų komentarai (91)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt