Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Žuvys

Klausimas Žuvims, perkopusioms 48 metų slenkstį ir šiuo metu turinčioms savo profesijoje problemų: galbūt būtų pats laikas peržiūrėti savo veiksmų strategiją ir dalykus, kurie jums trukdo arba daro jūsų veikloje juokingomis, be ceremonijų šalinti?.. Ši pastaba ypač liečia tas Žuvis, kurios daugiau filosofuoja, o ne užsiima praktiniu darbu. Kovo, balandžio ir ypač rugsėjo mėnesiai gali būti pozityvūs priimti ryžtingiems ta linkme sprendimams.

2007-ieji kryptingai dirbusioms Žuvims gali būti aukščiausio pakilimo periodas. Mėgausitės absoliučiai viskuo: pagarba, honorarais, pagaliau galėsite užmiršti dienas, kada dirbote ilgus viršvalandžius. Su jumis pradės skaitytis solidžios visuomenėje padėties žmonės.

Žuvų vyrai stipriausią efektą darys vilkėdami šviesios spalvos kostiumais, kvepalai neturėtų būti labai aštrūs. Moterys gerai jausis su bet kokiu stiliumi.

Azartiškiems lošėjams: jūsų sėkmės metas – vasaros pabaiga, o taip pat gruodžio mėnuo.

Šiaip jau šioks toks avantiūrizmas šiais metais pasiteisins, drąsiai ginkite savo nuomonę tais klausimais, kuriuose jaučiatės neblogai nusimanantys. Jums labiau seksis mišriose draugų kompanijoje negu vien tik vyrų arba vien tik moterų. Puikių vakarojimų su jais laikas – antroji gegužės mėnesio pusė, taip pat rugsėjo ir spalio mėnesių sandūra.

Jei 2007-ųjų gegužės 6d. jums kas nors net tris kartus užmins ant kojos, tai bus geras ženklas: visi ateinantys iš eilės 6 metai neš pasisekimus.

Liepos pabaigoje ir rugpjūčio pradžioje labiau rūpinkitės savo namų saugumu: gali suaktyvėti vagys. Tiesa, labiau į tai atkreipti dėmesį reikėtų tiems, kas gyvena vakariniame ir šiaurės rytų miesto kvartaluose.

Kunigaujančioms arba seminarijoje besimokančioms Žuvims: šie metai taps tiesiog kupini pagundų, ir jūs dar spėsite pagalvoti, ar iš tiesų atėjote ten, kur norėjote. Vasaros mėnesiai, ypač liepos ir rugpjūčio gali tapti fatališki, į jus taikysis moteris. Romanas gali priversti daug ką savyje perkainoti, bet galbūt tai bus vienas iš šviesiausių Jūsų gyvenimo momentų.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt