Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Svarstyklės

Nepaisant niūrių su Juoduoju Mėnuliu surištų pranašysčių, 2007-ieji metai vis dėlto bus Svarstyklėms malonaus pasivaikščiojimo savo sukurtų planų koridoriais laikotarpis. Tai bus palankus periodas aplankyti seniai matytus draugus, jūsų finansinė nuovoka leis nedaryti klaidų ir todėl neįsigysite daiktų vedinos pirmo pasitaikiusio impulso.

Beje, jei jums pavyks nusipirkti sodybą prie kokio nors ežero arba apskritai vandens telkinio, laikykite tai geru ženklu: vandens dvasios Svarstyklių ženklo žmones 2007-aisiais ypatingai globos.

Vasario mėn. pabaigoje įmanomas nemažas laimėjimas loterijoje. Galite sau leisti išmėginti bet kurios rūšies lošimus, ypatingai seksis ten, kur reikia pagalvoti ir paskaičiuoti. Lažybos bus klotingos gegužės ir birželio mėn.

Darbe progresas vyks palaipsniui, tačiau vyks. Seksis įvairių grandžių darbuotojams, todėl vargu ar būsite pasirengę ką nors kardinaliai pakeisti. Ypač klestės Svarstyklės -sekretorės.

Literatūrinį darbą dirbančioms Svarstyklėms verta atidėti kūrybinį spurtą metų pabaigai, tuomet į Ožiaragį perėjęs Jupiteris atneš daugiau įkvėpimo. Sapnai, kuriuos regėsite, bus teisingi, tik, žinoma, labai jau nesistenkite jų sureikšminti. Mažiau tikėkite košmarais, daugiau tikrinkite, ar ne per tvanku Jūsų miegamajame, ar ne per ilgai vakare pradraugavote su jo didenybe šaldytuvu.

Gan nesunkiai Naujaisiais metais rasite kalbą su savo vaikais, daug džiaugsmo turėtų suteikti vyriausias šeimoje vaikas: laukia pasižymėjimas moksle, pagarbus visuomenės už herojišką žygdarbį įvertinimas.

Santuokai palankiausi mėnesiai: gegužė, birželis, rugsėjis, spalis, lapkritis, ypač šeštadieniai.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt