Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Ožiaragis

2007-aisiais jums teks įveikti kliūtis ir kovoti su įvairiomis problemomis, tarp jų ir su tomis, kurios, regis, jau lyg ir turėtų būti praeityje. Užtat atlyginimas už pastangas, kurį gausite vėliau, 2008-aisiais, bus labai didelis, todėl pasistengti bus tikrai verta.

2007-ieji taps puikiu periodu atlikti keletą išties kardinalių sprendimų, sakysime, kovo ir balandžio mėnesį bus geras tarpsnis tvarkyti su nekilnojamuoju turtu surištus reikalus, o vėlai pavasarį ir rudens pradžioje galite tikėtis pakankamai ryškių ir solidžių pasikeitimų darbo sferoje. Sakyčiau, tai ypatingai liečia tuos Ožiaragius, kurie yra gimę tarp 1959m. ir 1964m. kovo 24d. Kuo kartą įsitikinsite – tikėsite tvirtai ir ilgam. Jūsų žodis bendruomenėje bus svarus ir svarbus, tiesa, galutinai galios ir įtakos draugams įgausite 2007-ųjų gruodį.

Senesnio amžiaus Ožiaragiai gali pajausti didelį poreikį užsiprenumeruoti kuo daugiau laikraščių ir žurnalų. Poreikis patenkinti informacijos troškulį 2007-aisiais bus milžiniškas. Sakyčiau, lūkesčiai, susieti su seniai mėginamu pateikti visuomenei projektu, Naujaisiais metais gali pasiteisinti.

2007m. rudenį Saturnas jau keliaus Mergelės ženklu, todėl tie Ožiaragiai, kurių gyvenime uošvio/uošvienės įtaka labai didelė, pasistenkite savo “Aš” demonstruoti ne žodžiais, o darbais. Saturnas, klasikinis Ožiaragio valdovas, nemėgsta tauškalių ir nepakenčia pozos, arogancijos, vadinasi, pastangos apgaudinėti arba simuliuoti rezultatus bus greitai demaskuotos.

Šiaip jau labiau antroje metų pusėje (rugsėjį, spalį) bus geras laikas mesti darbą valstybinėse struktūrose ir pradėti privatų verslą. Geriausias registruoti pažymėjimus laikas iš ryto, iki 12val.

Naujieji metai kai kuriems Ožiaragiams gali tapti gana kurioziški: tie, kas tingiai sėdėjo banke ar šiaip dienų dienas patogiai sukinėjosi minkštame fotelyje, dabar pajus poreikį įsigyti sportinę aprangą ir pradėti rytais daugiau bėgioti. Ir atvirkščiai, kas daug sportavo ir visas dienas prabūdavo ant kojų, 2007-aisiais tempus sulėtins.

Meilės ir flirto dalykuose galima pastebėti taipogi įdomių tendencijų: bus tokių, kurių nebetenks savam krašte nupirktos intymios dovanos (kvepalai, apatinis trikotažas ir t.t.), jie vyks pasidairyti į kitas šalis, geisite egzotikos. Iš dviejų miestų: Paryžiaus ir Romos, kuriuose norėtumėte ką nors malonaus savo širdies draugui (-ei) nupirkti, bus geriau pasirinkti antrąjį variantą.

Santuokai palankiausi mėnesiai: visas pavasaris, rugsėjis.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt