Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Mergelė

2007-ieji metai turėtų būti geri ypač toms Mergelėms, kurios daug laiko skiria naujų idėjų generavimui. Taigi jais džiaugsis vadybininkai, žaidžiantys šachmatais, užsiimantys architektūriniais sprendimais žmonės. Norėsis daugiau judėti ir sportuoti, galimas daiktas, didelei savo nuostabai pastebėsite, kad darotės daugiau lankstesni, dažniau protingai patylite užuot puolę kritikuoti.

Vasario pradžioje gali tekti skirti daugiau dėmesio automobilio remontui/profilaktiniam patikrinimui. Jei tik galite, profesionaliam peržiūrėjimui nepagailėkite ir didesnių pinigų.

Balandį jūsų adresu gali padaugėti apkalbų, ypač tiems, kas gimę ženklo viduryje, bet į gegužės pabaigą ir birželį įkyruolių energija turėtų išsekti, ir jūs lengvai atsikvėpsite.

Kūrybiškos, ir ypač ženklo viduryje, maždaug 1964 – 1968m. tarpsnyje gimusios Mergelės gaus puikų impulsą kardinaliai pakeisti savo stilių, tai liečia tiek stilių, tiek pasaulio matymo kampą. Galimas daiktas, jus mažai jaudins aplinkinių požiūris, griausite nusistovėjusius kanonus. Nedaug kas jus supras, bet tie, kas supras, ir bus tikriausi jūsų draugai.

Pačioje ženklo pradžioje gimusios Mergelės (tai ypač liečia 1942, 1948, 1956, 1964, 1971, 1977, 1985 metais gimusiuosius) gali susidurti su būtinybe kai kuriems darbams skirti daugiau laiko negu paprastai, tas ypač jausis po rugsėjo 1d., bet krūvio nebijokite, pasistenkite atsirinkti pačius svarbiausius darbus ir niekuo būdu negalvokite, kas esate nepakeičiamas. Šį vaidmenį maloniai perleiskite kitiems, nuo to tik laimėsite.

O kai dėl meilės, tai šie metai laimins visas situacijas, kai flirtas vyksta labiau darbo, o ne poilsio (kavinė, teatras) vietoje. Ypač bus gerai toms Mergelėms, kurios domisi ne tiek seksualine santykių su partneriu puse, kiek intelektualine, Jūs tikrai turėsite, apie ką įdomiai padiskutuoti!

Kontaktai su užsieniu bus geri iki pat 2007-ųjų rudens. Vėliau atsargiau bendraukite su mažakalbiais, ir ypatingai su tais, kurių ūgis viršija 1m. 80cm.

Nekilnojamojo turto operacijos bus geros visus metus, tiktai rugsėjo – spalio mėnesiais nepasiduokite nekilnojamojo turto agentų spaudimui įsiūlyti spindinčią išorę, už kurios jus gali pasitikti ne visai jaukus vidus.

Į metų pabaigą bus gerai pravėdinti plaučius kokiame nors kitame mieste. Tokių kelionių metu gali užsimegzti naudingų ir svarbių ateičiai kontaktų.

Santuokai palankiausi mėnesiai: kovo vidurys, gegužė, paskutinė rugpjūčio mėnesio dekada, spalis.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt