Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Liūtas

Liūtą 2007-asiais užlies didelė entuziazmo energija, ypatingai arčiau rudens, kai Saturnas pagaliau pasitrauks iš Jūsų ženklo. Jums pavyks atsikratyti pavyduolių, nesunkiai perprasite kuriamas intrigas, tai bus idealus periodas realizuoti kokią nors seniai brandintą misiją, kurios iki šiol nedrįsote paviešinti. Ko gero, nei vyrams, nei moterims nereikės galvoti, kokį čia rūbų ar elgesio stilių iš anksto suderinti, kad didesnį įspūdį paliktumėte, kitiems spinduliuojama įtaka atsiras tarsi pati savaime.

Vasario mėnuo bus geras periodas tolimai kelionei, ypač jei tai Indija ar kokia nors kita labai tolima, egzotiška Rytų šalis.

Gegužės mėnesį nusimato vaisinga draugų pagalba. Pavyzdžiui, jei laikote egzaminą ir trūksta literatūros, galite tikėtis, kad kažkas čia jums labai laiku padės. Kai ištraukę bilietą dairysitės, kur sėsti, sėskite arčiau sienos, ne prie lango, ypač jeigu tai 12 – 16 val. periodas. Mat jūsų didelį entuziazmą kai kurie dėstytojai gali netinkamai perskaityti ir būsite daugiau negu paprastai kontroliuojami.

Stambios finansinės operacijos sėkmingiausios bus rugpjūčio 25 – spalio 24 tarpsnyje.

Maždaug vasaros pabaiga – rudens pradžia taps neblogu laikotarpiu pagalvoti apie perėjimą į kitą darbo vietą, jei dabartinė padėtis įmonėje jūsų netenkina.

Kai kurias iki 1960m. gimusias damas gali imti ypatingai masinti auksiniai papuošalai, šis potraukis gali atrasti arčiau 2007-ųjų lapkričio. Tai bus geras laikas atnaujinti savo papuošalų kolekciją, bet papuošalus pirkite iš aukščiausios prabos aukso, tai jus labai gerai pakraus energetiškai visiems iš eilės 12 metų.

Sveikatos požiūriu 2007-ieji bus taip pat neprasti. Tik mažiau be reikalo leiskite laiką prie kompiuterio, pasaugokite akis.

Geriausi mėnesiai santuokai – neporiniai: sausis, kovas, gegužė, liepa, rugsėjis, lapkritis.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt