Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Jautis (Tauras)

Metai prasidės tarsi be ypatingų pokyčių, tiesa, baigiantis žiemai suaktyvės poreikis įsigyti sidabrinių arba auksinių papuošalų. Geriausi pirkiniai bus stambūs pirkiniai, ir ypač tie, kurie bus nuperkami iki 14val. Palankiausios dienos įsigyti juvelyrinių dirbinių bus kovo mėn. 20 – 27, bet tik pasistenkite tos ribos neperžengti, nes jau labiau po kovo mėn. 27d. Venera jau per daug priartės prie Saturno, ir jūs rizikuosite įsigyti brokuotus arba neilgalaikės vertės gaminius.

Balandžio mėnuo bus ypač produktyvus architektams. Saturnas pakeitęs savo kryptį pagaliau vėl pradeda judėti pirmyn, ir jūs galėsite naujoje šviesoje išvysti savo ilgai brandintas idėjas. Ši pastaba taip pat tinka siuvėjams, modeliuotojams.

Ženklo pradžioje ir viduryje gimę Tauro žmonės kokių nors ypatingų problemų meilės sferoje neturės. Pabaigoje gimusiems verta palaukti iki rugsėjo mėn. 3d., ir tada pereiti prie kokių nors konkretesnių žingsnių (prisipažinimas, įsipareigojimai ir pan.).

Darbo, karjeros prasme tai gali būti apsivalymo laikas. Ypatingai tie, kurie yra gimę ženklo viduryje, artėjant vasarai galės su perspektyva pažvelgti į ateitį, tada ir kelionei į užsienį degs žalia šviesa.

Ilgalaikes stambaus kapitalo investicijas verta daryti labiau po rugpjūčio 8d. ir iki kovo 1d. Priešingu atveju gresia ilgas užstrigimas (kaip vienas iš konkrečių požymių – partnerių persigalvojimas pratęsti bendradarbiavimo sutartį). Sakyčiau, periodas iki kovo 1d. bus netgi geresnis negu po rugpjūčio 8d., kadangi tuo laiku Jupiteris (finansai) Saulės atžvilgiu bus rytinis, o ne vakarinis. Niekuo būdu nesudarykite sutarčių antradieniais (Marso diena) ir pirmadieniais (Mėnulio diena), ypač jei tai žmonės iš Rytų šalių.

Tiems Tauro ženklo žmonėms, kurie praktikuoja kokius nors dvasinius dalykus, arba kurie tapo klausydami muzikos, laikotarpis po gruodžio 19d. turėtų padėti pakilti į didesnes ekstazės būsenas.

Na, o santuokai geriausi periodai yra antroji gegužės pusė, liepos pradžia. Nors liepos 15d. – rugpjūčio 8d. tarpsnis iš pirmo žvilgsnio ir labai atrodys romantiškas, visgi geriau tuo laiku nieko toje sferoje nedaryti: Venera judės atatupsta, maža to, ji tuo laiku bus svetimame sau Mergelės ženkle.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt