Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Dvyniai

Dvyniai jau tikriausiai seniai pamiršo, kas yra stomatologas, taigi 2007m. pradžia bus pats tas laikas susitvarkyti šias senas bėdas ar bent jau profilaktiškai pasitikrinti.

Maždaug balandžio 15 – gegužės 15 laikotarpyje jus gali apimti jausmas, kad esate niekam nereikalingi, kad esate paskutiniai netikėliai ir nevykėliai, žodžiu, pats blogiausias Zodiako ženklas visoje Žemėje. Tačiau niekai. Netrukus įsitikinsite, kad yra ir už jus blogesnių. Gegužės mėn. pabaigoje – birželio mėn. pradžioje jums nusimato visai malonus pokalbis su šefu. Realu, kad pikniko gamtoje metu sulauksite paaukštinimo.

Tiesa, juo arčiau būsite savo gimtadienio, tuo labiau galite patirti daugiau intrigų ir apkalbų, tai ypač liečia ženklo viduryje ir pabaigoje gimusius Dvynius. Vėlgi, jei jūs tiksliai žinote, kad tai ne jūsų paliktas ne iki galo padarytas darbas, galite būti ramūs: greitai ir netikėtai įsiliepsnojęs skandalas taip pat netikėtai ir baigsis.

Dvyniams, gimusiems gegužės 25, birželio 7 ir birželio 16 dienomis 2007m. bus ypatingai geras periodas užlipti į palėpę, pasirausti po senas knygas, arba apsilankyti sendaikčių turguje, antikvarinių daiktų salone: yra šansas aptikti taip seniai ieškotos svajonės!

Maždaug liepos 15d. – rugpjūčio 15d. stenkitės labai vėlai vakarais į namus negrįžti. Tuo laiku bus tinkama vilkėti pastelinės spalvos rūbus, šitaip sustiprinsite savo išorinę charizmą.

Jei po rugpjūčio 15d. planuosite kokią nors tolimą kelionę, pats geriausias sprendimas bus – pietvakarių kryptis. Paryžiaus, Madrido, Lisabonos, o ypač Kanarų salų aura su jūsų dvasinėmis būsenomis rezonuos ypatingai gerai.

Rudenį nubus noras labai gerai “pasikultūrinti”. Vakarėliuose būsite itin laukiami svečiai. Tiesa, arčiau rugsėjo pabaigos pasistenkite skirtingų gėrimų labai nemaišyti: galite ir neatlaikyti.

Spalio mėn., labiau po 15d., bus pats geriausias metas duoti interviu, studijoje geriausias talismanas bus margas, o ne vienspalvis kaklaraištis.

Tie, kas užsiima verslu, turėtų itin apsidžiaugti sulaukę lapkričio 27d. Nuo to laiko Fortūna suks jūsų malūną ypač dosniai. Geriausi mėnesiai santuokai: gegužės pabaiga, rugpjūčio pabaiga – rugsėjo pradžia.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt