Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Avinas

Pačioje Avino ženklo pradžioje gimę Avinai 2007m., maždaug pavasario lygiadienio metu, patirs netikėtas permainas: jei neturėjote darbo – jį gausite. Jei buvote tylus ir laukėte progos išlįsti į viešumą – bus puikus laikas save pademonstruoti. Tačiau, kaip kategoriškos prigimties žmonės, geriau būtų savo ambicijas paslėpti. Ši pastaba ypač liečia politikuojančius Avinus.Balandžio ir gegužės mėn. nusimato palankūs įsimylėjimai. Tie santykiai, kurie nebuvo tvirti ir ilgai jus kamavo, baigsis patys savaime. Taigi jūs patirsite malonų išsilaisvinimą ir galėsite pasimėgauti naujais santykiais. Ypač į užsienį kelionės bus labai palankios gegužės mėn. pabaigoje.

Vasarą Jūs praleisite ramiai, be ypatingų problemų. Beje, aktyviai sportuojantiems bus pats tas metas (birželio mėn.) įsigyti naujus kokybiškus sportinius batelius. Iš tiesų, pinigų šiam pirkiniui nepagailėkite, patys sau garantuosite malonesnį judėjimą. Rugpjūčio mėnesį palankios kryptys ilsėtis bus ne į vakarus ir ne į pietus, bet į pietryčius. Jei dvejosite, kurią alternatyvą – Krymą ar Turkiją rinktis – rinkitės Turkijos kurortus.

Rudenį pasiseks daug rašantiems ir protinį darbą dirbantiems Avinams. Rugsėjis – geras laikas nunešti į leidyklą parengtą leidinį. Tiems ir/arba toms, kas norės pratęsti kūno malonumus soliariumuose, geriausios savaitės dienos rugsėjo, spalio ir lapkričio mėnesiais bus pirmadienis, ketvirtadienis ir penktadienis.

Lapkričio mėn. turėtų seksis lošti kazino. Tačiau per didelės statomos sumos – ne pats protingiausias variantas, Fortūna nuo tokių lošėjų Avinų bus linkusi nusigręžti.

Gruodžio mėn. Jums pagaliau pavyks sėkmingai užbaigti ilgai užsitęsusius teisminius arba su nekilnojamuoju turtu surištus reikalus.

Laimingi santuokoms periodai: gegužė, rugpjūtis, rugsėjis.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt